Pásztorok találtak rá az 50 éves nőre India nyugati részén. Lalita Kayi azt állította a vallomásában, hogy férje akart ilyen kegyetlen módon végezni vele.


Hét napja egy nyugat-indiai erdő mélyén találtak rá egy sikoltozó amerikai nőre, akit egy fa törzséhez láncoltak. Az eset körülményei még mindig homályosak: nem tudni, ki és miért kötötte oda a nőt. A BBC beszámolója szerint az 50 éves Lalita Kayi-t Sindhudurg körzet sűrűjében pásztorok fedezték fel.

A helyi rendőrséget értesítették, akik kiszabadították Kayi-t, aki kimerült és kiszáradt állapotban került kórházba. Orvosi ellátását követően, a nő állapota stabilizálódott, azonban pénteken egy pszichiátriai intézetbe szállították további kezelés céljából. Lalita Kayi a rendőrségi nyilatkozatában azt állította, hogy

A rendőrség jelenleg a férjet keresi, aki vélhetően a dél-indiai Tamil Nadu államban bujkálhat. A nyomozók a nőnél megtalálták útlevelének másolatát, amely szerint amerikai állampolgár, valamint egy indiai lakcímkártyát is. Továbbá a nőnél volt egy mobiltelefon, egy táblagép és 31 000 rúpia (134 780 forint) készpénz.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!