Szerinte már nem tudtak mit találni, amivel szét tudnak karaktergyilkolni, ezért került elő most ez a felvétel. Ő azonban nem hagyja magát.


A napokban kezdett el terjedni egy felvétel a Tiktokon, amelyen a Tóth Gabi Beyoncé Run the World (Girls) című dalát adja elő, sajátos feldolgozásban.

A produkció nem nyerte el a kommentelők tetszését: volt aki azt írta, hogy nem is ismerte fel az eredeti számot, mások az énekesnőt részeg önmagukhoz hasonlították. Az egyik hozzászóló pedig csak annyi tett hozzá:

Várható volt, hogy Gabi nem hagyja annyiban a dolgot, és péntek este meg is érkezett az énekesnő reakciója. A Tiktok-oldalára feltöltött felvételen arról beszél, hogy a videón látható jelenet egy nyolcperces, „workshop jellegű műsor” része volt, amiben különböző stílusokat mutatnak be a koncerteken. Ezt a fellépéseken szépen felépítik, az említett videó azonban csak az utolsó perceit, a „csúcspontját” mutatja ennek a produkciónak.

Szerinte most már a szakmai tudását kérdőjelezik meg.

Gabi azt is hozzátette, hogy nem fogja hagyni magát.

„Bármilyen módszerek jöhetnek még. Leszek és maradok, annál jobban maradok, minél jobban ezt teszitek velem” - zárta a videót az énekesnő.

@tothgabiofficial

Kérlek benneteket, hogy szánjatok erre a videóra 3:33percet?? köszönöm a sok támogató üzenetet❤️ ♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

(Forrás: 24.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!