Az emberek mindig is bölcsek, és évszázadok óta tudják, hogyan reagáljanak a magyar Országgyűlés tiszteletlen elnökéhez hasonló »nempolitikusok« elfogadhatatlan és barbár kijelentéseire


- fogalmazott Facebook-bejegyzésében a kijevi elnöki hivatal helyettes vezetője, Andrij Szibiha, amit a Telex szemlézett.

Az ukrán tisztviselő Kövér László kijelentéseire reagált. Országgyűlés elnöke a Hír Tv-nek adott interjújában Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Magyarországgal szembeni retorikáját sérelmezte, ugyanis szerinte "fenyegetőzni az ember általában az ellenségeivel szemben szokott, nem azokkal, akit barátul akar megnyerni". Kövérnek megfejtése is volt az ellentmondásra: meglátása szerint Zelenszkijnek "személyes, pszichés problémája" van.

Sok mondanivalója van annak, aki bűnös. A szamarat a füléről, a bolondot a csevegéséről ismered fel. Hosszú beszéd, rövid ész.

- írta az ukrán elnöki hivatal tisztviselője, aki hozzátette, hogy "ilyen elkeserítő kijelentések évente párszor előfordulnak", azonban a "régiótól távol eső, korszakalkotó események szintén elég indokot adhatnak ilyen »politikusok« kinövéséhez, még akkor is, ha belülről reagál a fasiszta DNS".


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!