Alaposan kioktatták a hercegi párt, és leírták nekik azt is, hogy a királyi előjogok brit szabályai Amerikában nem érvényesek.


A királyi pár követelte a Blackgrid fotóügynökségtől, hogy osszák meg velük az összes anyagot, amely a kedd esti New York-i állítólagos autós üldözés alatt készült, de ezt a kérést az ügynökség megtagadta.

Korábban írtunk róla, hogy a herceg szóvivője szerint a keddi üldözés két órán át tartott, eközben a paparazzók járművei több piroson is áthajtottak, és majdnem katasztrofális vége lett a hajszának.

A kaliforniai fotóügynökség, a Blackgrid csütörtökön egy levelet kapott a sussexi hercegi jogi képviselőitől, amelyben a kedd este készült felvételeket követelték.

A hvg.hu cikke szerint erre a levélre meglehetősen csípős hangnemben válaszolt az ügynökség:

– írták válaszukban, és hozzátették azt is, hogy "a királyi előjogok brit szabályait, miszerint a polgároknak a koronának kell átadniuk a tulajdonukat, ez az ország már régen elvetette”.

Az ügynökség vizsgálja a fotósok kedd esti viselkedését, akik azt állították, hogy a hercegi pár „egyetlen pillanatban sem volt közvetlen veszélyben”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!