Razziát tartottak szerda este a Bahrain-Victorious csapat szállásán és buszán a Tour de France országúti kerékpáros körverseny csütörtöki, 18. szakasza előtt, írja az MTI.

A francia ügyészség doppingvétség gyanúja miatt indított előzetes eljárást, a cyclingnews.com szerint egy versenyző és egy csapatfőnök is aggodalmát fejezte ki a csapattal szemben. A marseille-i ügyészség csütörtökön közölte, hogy a vizsgálat tiltott anyagok és módszerek beszerzésére, szállítására, birtoklására és importálására vonatkozik.

A hírt a Bahrain-Victorious is megerősítette, de minden dokumentációt át is adott a hatóságoknak. A vizsgálat jelenleg is zajlik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!