Jóval a piaci ár alatt adna ki nyolc házat a megélhetési válság miatt bajba került családoknak Rebecca Goodwin.


Minden bevételét arra fordítja egy erotikus internetes modell, hogy az Egyesült Királyságot sújtó megélhetési válság miatt nehéz helyzetbe kerülőkön segítsen, írja a LADbible. Rebecca Goodwin „megfizethető lakhatási programját” a Twitteren jelentette be hétfőn.

A 28 éves OnlyFans-sztár havi bevétele nagyjából 100 ezer font (44 millió forint). Rebecca Goodwin a posztban azt írta, hogy nyolc ingatlan vásárlását tervezi, amit alacsony jövedelmű családoknak adna ki.

„Az egyik kiadásra szánt teljesen berendezett ház háromszintes, négy hálószobával, három fürdőszobával, két kocsibeállóval, havi 650 fontért” – írja a posztban. A jelenlegi árfolyam alapján mindez 287 ezer forintért valóban nem tűnik borsos ajánlatnak.

A két gyerekét egyedül nevelő nő korábban olyan szegény volt, hogy gyakran ételjegyekből került csak valami az asztalra. Hetente hat zacskó élelmet kaptak, ezekből élték túl ma már 11 és 4 éves lányaival. Goodwin ekkor döntött úgy, hogy szerencsét próbál az OnlyFans-en. Az első tíz nap alatt 1600 fontot (706 ezer forint) keresett 2019-ben. Nem sokkal később már ennek a tízszeresét, majd százszorosát kereste havonta.

Rebecca azt mondja, sosem keresett ennyi pénzt korábban. Mielőtt belevágott volna az online modellkedésbe, 15 ezer font (6,6 millió forint) adóssága volt. A pénzt azóta visszafizette, és vett magának egy házat és egy Porschét is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!