Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mádai Vivien nehéz időszakon van túl.

Közösségi oldalán vallotta be Mádai Vivien, hogy néhány hónappal ezelőtt melanómát diagnosztizáltak nála, a szövettani eredmények megérkezését pedig kétségek közt, félve várta.

"Közeledve a születésnapomhoz *hashtagkapuzárásipánik jeligére átlövettem a jobb fülcimpám 3 helyen, majdnem lefoglaltam egy siklórepülést, és egy zöld ombrén is erősen gondolkodtam, de azzal nem számoltam, hogy 30 éves korom előtt pár hónappal melanomával is diagnosztizálnak. Szándékosan nem írom le a rák szót, mert egyszerűen nem megy. Amikor kiderült, annyira távolinak és megfoghatatlannak tűnt, hogy fel sem fogtam tulajdonképpen mi is ez. Pedig pontosan jól tudtam a jelentését, kialakulásának okát, és túlélési esélyeit." - írta Mádai Vivien Instagram-oldalára.

A műsorvezető azt is elárulta, mi a melanóma fő rizikófaktora: nem az elsődleges daganat, hanem a belőle igen agresszíven terjedő áttétek.

A műsorvezetőnek szerencséje volt, még idejében kiderült a betegsége.

"Több vizsgálat és pár hét álmatlan éjszaka után kiderült, hogy időben vették észre, még nem adott áttétet, így 2 műtéttel és további ellenőrzésekkel "megúsztam". Teljesen őszintén? Nem csodálkozom. Voltam annyira felelőtlen, hogy fiatalabb koromban megfelelő fényvédelem nélkül napoztam, eszetlenül szoláriumoztam, és tettem meg mindent az idáig vezető útért. És meg is lett az eredménye." - írta őszintén Vivien.

A minap a Mokkában vendégszerepelt, a prevenció fontosságára is felhívta a figyelmet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!