Haza is akarta vinni az élethű szexuális segédeszközt az omahai halottszállító. Az a minimum, hogy állásából elbocsátották, de betörésért is elővehetik.


Bizarr dologgal bukott le a 41 éves halottszállító, Ryan Smith. A férfi, aki egy nebraskai temetkezési vállalatnál dolgozott, nem bírt ellenállni egy elhunyt élethű szexbabájának.

Smithnek annyira bejött a "légyott", hogy el is akarta tulajdonítani a bábut – vesztére. Felhívta az ingatlanért felelős ügynököt, és azt mondta neki, a helyi seriff arra kérte, vigye el a szexjátékot is. A menedzsernek gyanús lett a szokatlan kérés, ezért bár odaadta a babát, de ellátogatott a hullaszállító lakására is.

Onnan furcsa zajok és nyögések szűrődtek ki, az ajtó pedig be volt reteszelve. A csengetésre Smith ziláltan jött ki a lakásból, az ingatlanos pedig ekkor kihívta a rendőrséget.

A hatóság emberei DNS-mintát vettek a szexbáburól, ami egyértelműen bebizonyította, hogy Smith közösült vele. A férfit most betöréssel vádolják, munkahelyéről pedig azonnali hatállyal elbocsátották.

(Daily Star, RTL)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!