Anitának egészen hat évvel ezelőttig jó kapcsolata volt a fiával. Akkor szakadt meg minden közöttük, amikor A Konyhafőnök első évadában meglátta, hogy Jenő behívta az apját, akivel együtt, a legnagyobb egyetértésben szerepeltek.


Az ismert séf édesanyja könnyekkel a szemében mesélt a Blikknek arról, hogy néhány év alatt milyen távol került sikeres fiától.

A 48 éves Anita jó ideje Angliában él, és nem csak az unokájával, de még Jenő feleségével, Dórival sem találkozott.

Az édesanya most úgy döntött, hogy kiáll és maga meséli el, miként romlott meg a viszonya fiával.

– mondta a lapnak az asszony.

- idézte fel a múltat Anita.

Ezután megromlott a sorsa a férjével, majd 2003-ban, tizenöt év után elváltak. Új életet kezdett, és miután a gyermekei kirepültek, külföldön próbált szerencsét: ma már sikeres kozmetikai szalont vezet. Sokáig szoros és bizalmi kapcsolatban maradtak fiával.

"Ha valami gondja volt, hozzám mindig fordulhatott. Egészen hat évvel ezelőttig jó kapcsolatunk volt. Akkor szakadt meg minden közöttünk, amikor A Konyhafőnök első évadában megláttam, hogy Jenő behívta az apját, akivel együtt, a legnagyobb egyetértésben szerepeltek. Azzal az emberrel, aki megkeserítette az életünket.

- magyarázta a lapnak Rácz Jenő édesanyja, aki elmondta azt is, hogy sem az unokáját, sem a menyét nem ismeri.

"Nagyon fáj, mert a lányomék szintén itt laknak Angliában, és a tőle született két unokámat imádom, ők a mindeneim. Azt a kislányt is nagyon szeretném... Követem a fiamat is, és minden tette ellenére nagyon büszke vagyok arra, ahová jutott...

- zárta gondolatait Anita.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!