A követők szerint az édesanya remek formában van és látszik, hogy boldog.


Rácz-Gyuricza Dóra férjével és kislányával Dubaiba utazott egy kis pihenésre. A csinos anyuka egy kedves képet osztott meg magáról, amint a vízparton játszik gyerekével.

Ám volt aki bele tudott kötni ebbe a fotóba is, a kommentelő szerint Dóra nem így nézett ki nemrégiben, és pszichológusra lenne szüksége, mert a hozzászóló szerint testképzavara van.

A többi rajongó azonban megvédte Dórát.

"Semmi mást nem látok a képben csak az igazságot! Rengeteg belefektetett munkát amihez elkötelezettség kell, egy fantasztikus édesanyát, anya-lánya szeretetet és egy odaadó férjet aki a feszített munkatempó mellett szeretne kicsit kikapcsolódni maximálisan csak a csajokra figyelni! Nem irigykedni kellenne ha féltékenyek vagytok, tenni kell ellene"

- írja az egyikük.

Egy másik szerint:

"Hogy veszi bárki a bátorságot, hogy egy anyukának támadó jellegű kommenteket fűzzön a képe alá??? Egy nemrég szült nő, aki mindig is adott a testére így is sokat küzd, hogy el tudja fogadni a változást. Időbe telik még kellő odafigyeléssel is míg ugyan azt el tudjuk érni. A képen én egy boldog pillanatot látok, az anyai örömöt a megérdemelt pihenést.

Egy szakmai hozzászólás is érkezett:

"Ezen a képen nincs szerkesztés. A telefonon a hdr funkció be volt kapcsolva,ez látszik. De az nem csinál se hosszabb lábat,se laposabb hasat. Jó szögből van fotózva ennyi. És nem látszik a képen 2m magasnak sem. Az irigység ne fájjon már ennyire emberek. Mellékesen a fürdőruha alsó formája is húzza a láb hosszát. Tehát ha ilyen fotót szeretnétek, kérdezzétek Dórit, hol vette a fürdőrucit."

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!