Döbbenetes állatkínzás történt Galgahévízen. A Gödöllői Árva Lelkek Állatvédő Egyesület közösségi portálján azt írja, hogy a földi pokolból kimentett három kutya életveszélyes állapotban volt, amikor rájuk találtak.


Annyira sokkoló volt a látvány, hogy a szavakat sem találom, amik kifejeznék, mit éreztem, éreztünk, amikor megláttuk szegény kutya feldagadt fejét, a csontsoványra aszalódott testét, a nyakára tekeredett kötelet, amitől mozdulni sem bírt

- írják, hozzátéve, a rothadó hús és ürülékszag olyan erős volt, hogy alig lehetett elviselni.

A lelkiismeretes állatvédők többször is elsírták magukat a mentés során. A harci kutya a rettenetes fájdalmai ellenére is puszit adott nekik és a rendőröknek, amikor levágták a kötelet a nyakáról.

Hálás volt és boldog, hogy segítünk, rettenetes állapota mellett is csak a szeretetet sugározta felénk. Minden mozdulatával megköszönte, hogy élhet, hogy ott vagyunk. Egy 1,5 éves"félelmetes harcikutya " megtörve, megkínozva, de mégis bízva az emberben. Csak sírtunk.

- írták a posztjukban. Mindhárom kutyát kórházba vitték.

Segítsetek Partikon!????????????

KÉRLEK BENNETEKET, HOGY OSSZÁTOK!!!!!HÁNY "FÜLÖP" KELL MÉG, HOGY VÉGRE TÖRTÉNJEN VALAMI?????? A mai napon 3 kutyát mentettünk ki a földi pokolból Galgahévízen rendőri segítséggel(köszönjük????).Ellenőrzéshez kértünk segítséget, de azonnal menteni kellett. A kutyák közvetlen életveszélyben voltak.Annyira sokkoló volt a látvány, hogy a szavakat sem találom, amik kifejeznék, mit éreztem, éreztünk, amikor megláttuk szegény kutya feldagadt fejét, a csontsoványra aszalódott testét, a nyakára tekeredett kötelet, amitől mozdulni sem bírt… egyhelyben állt kitudja mióta étlen, szomjan…A nyakába belerohadt már a vastag kötél és a karabiner…A rothadó hús és ürülékszag olyan rettenetes bűzt árasztott, hogy szinte elviselhetetlen volt.Fájdalmai ellenére ez a kutyus puszit adott, mikor a rendőrnek sikerült levágni a kötelet amivel a fához volt béklyózva.Hálás volt és boldog, hogy segítünk, rettenetes állapota mellett is csak a szeretetet sugározta felénk..minden mozdulatával megköszönte, hogy élhet, hogy ott vagyunk….egy 1,5 éves"félelmetes harcikutya "… megtörve, megkínozva, de mégis bízva az emberben…Csak sírtunk???? A Patrik nevet kapta tőlünk.Imádkozzatok érte, hogy túlélje????????????Mellette egy gyönyörű, kedves fekete spitz feltekeredve szintén egy vastag kötélel a nyakán.Ránézésre ő jobb állapotban volt, de azóta sajnos kiderült, hogy szívférges, ami ha nem kezeltetjük halálos.???? Az ő neve Gery lett❤A ház mellett egy jeges ablakú kocsiban pedig egy csont és bőr, alig 2 kilósra aszott kutyust találtunk. A teste tiszta rühes, iszonyatosan alultáplált ő is..csak a saját ürülékét tudta enni.Nagyon rossz a vérképe, teljesen leépült.???? A kicsi lány a Gigi nevet kapta tőlünk❤Kérek mindenkit, hogy segítsen, bármilyen kis összeggel, mert mindhárom kutyát azonnal kórházba kellett vinni.Nincs pénzünk a kezelésre, de nem hagyhattuk ott őket, mert nem biztos, hogy lett volna számukra holnap.Segítsetek!????????????Számlaszám: Árva Lelkek Állatvédő EgyesületSzámlaszám: K&H Bank 10400494-50526867-56881005IBAN: HU33 10400494-50526867-56881005SWIFT KÓD: OKHBHUHBKözlemény: galgahévízi kutyák kezelése

Közzétette: Gödöllői Árva Lelkek Állatvédő Egyesület - 2020. január 8., szerda


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!