Felfedezte Istent, rájött, hogy az egója helyett a lelkét kell kielégítenie, és ma már zavarja, hogy sokan butábbnak tartják, mint amilyen - derült ki Pumped Gabo hazugságvizsgálatán.


Nagy utat tett meg Pumped Gabo azóta, hogy a 2015-ös Balaton Soundon megismerte az ország. Először csak az derült ki róla, hogy érdekli a környezetvédelem, ma pedig már azt mondja, felfedezte Istent.

"Isten szemében nem akkor leszel menő, ha veszel egy Jordan cipőt, vagy veszel egy S osztályt, vagy egy szórakozóhelyen prostikkal kólázgatsz, meg csinálsz egy 300 ezres számlát. Nem ettől leszel menő Isten szemében, hanem attól, ha fokozatosan jó dolgokat cselekszel" - mondta Peller Mariannak a Szeretlek Magyarország és a Femcafe közös műsorának legújabb részében.

Elmesélte, hogy ő például egy közeli gyermekotthonba jár rendszeresen, mikulásműsort készített a gyerekeknek, húsvétkor pedig csokitojás-keresést szervezett.

"Ezek azok a dolgok, amikor a lelked kielégül. Ez az, amikor Isten azt mondja, hogy hm, ez egy fasza csávó!"

A hazugságvizsgálóra kötve igennel válaszolt arra a kérdésre, zavarja-e, hogy sokan butábbnak tartják, mint amilyen. "Nagyon zavar. Mindig azt mondanám, hogy leszarom, de nem." Ugyanakkor arról beszélt, a Pumped Gabóságát nem adja fel. "Nem érzem terhesnek, mert ebből élek, ez a karakter jó karakter."

"Olyan rendszerben élünk, ahol a faszsággal, a hülyeséggel lehet érvényesülni" - tette még hozzá.

Hogy mitől változott meg ennyire Pumped Gabo, miért kell szerinte az üzleti világban hazudozni, miért volt fájdalmas a gyerekkora, és miért nem akar már olyan lánnyal járni, aki kívülről jól néz ki, de belül rohad, kiderül a 20 perc őszintén legújabb részéből.

VIDEÓ: Pumped Gabo hazugságvizsgálón ⎮ 20 PERC ŐSZINTÉN

Vállald be! Légy őszinte! A műsor támogatója a Márka. A műsor támogatója a Cofidis, az online hitelek specialistája.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!