„Ez egy motivációs üzenet tőlem a hallgatóknak, hiszen már számtalanszor újraírtam, elengedtem, aztán mégis kitartottam mellette és mára az egyik személyes kedvencem lett” – fogalmazott a fiatal dalszerző.


Rausch Blanka, művésznevén Blansch feltörekvő énekes, szövegíró és dalszerző, aki küldetésének tekinti, hogy a hétköznapi problémákat, a felnövéssel járó elveszettséget dalba foglalja és populáris körítéssel tálalja az emberek számára. A dalok célja a szórakoztatás és az elgondolkodtatás. Stílusa szerteágazó, a popzenét vegyíti különböző műfajokkal.

„Az album munkálatai során Dani javarészt kint volt Amerikában, ezért sokszor videóhívásban segített rengeteget a dallamok és dalszerkezetek kitalálásában. Az Összetépett dal még pont akkor született, amikor itthon volt, így azt közösen vettük fel és véglegesítettük. A dal elkészítésében Szabó Balázs producer is részt vett, akivel már régóta alkotunk együtt, többek között ez az album se jöhetett volna létre nélküle” – meséli Blanka.

A dalról a szerző szavaival a következőket érdemes tudni:

"Ez egy motivációs üzenet tőlem a hallgatóknak, hiszen már számtalanszor újraírtam, elengedtem, aztán mégis kitartottam mellette és mára az egyik személyes kedvencem lett. Bizonyíték arra, hogy ha a világnak akarsz mutatni valamit magadból, amiben hiszel, tarts ki mellette, még ha időnként el is bizonytalanodsz. Emellett azért is fontos a dal számomra, mert az előfutára annak a – minden bizonnyal nyár elején megjelenő – lemeznek amin már több mint egy éve dolgozunk."

A lemez megjelenése után élő koncerteket is terveznek ének–gitár/szinti–dob felállásban, de ennek a részletein még dolgoznak.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!