Kemény szavakkal illette az énekesnőt a humorista, aki szerint Tóth Gabi hozta magát olyan helyzetbe, hogy magánügye közüggyé vált.


Megszámlálhatatlanul sok sztár, celeb és megmondóember után videót készített Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának zátonyra futásáról Pottyondy Edina is. A humorista nyári, videómentes szünetét szakította félbe a nagy esemény miatt.

Az éles nyelvű stand upos már a videó elején sem titkolta, hogy igenis közügynek tartja a NER-közeli énekesnő magánéleti kérdéseit, amit részben párhuzamba állított Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szintén múlt heti luxusjachtozásával is. Szerinte Mészárosék luxusjachtjának üzemanyagában éppen annyira benne van a mi pénzünk is, mint Tóth Gabi Rolexében vagy erdélyi turnéjában.

Arról is beszélt, hogy ha a pár minden pillanatát a közösségi médiában élte, visszás dolog azt kérni, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, „most, amikor van valami tényleg érdekes”. „Ugye, nem minden nap történik meg, hogy Szűz Mária félrekúr” – teszi hozzá.

Pottyondy nagyjából ugyanoda futtatja ki gondolatmenetét, ahova tette Osváth Zsolt is, azaz: nem feltétlenül csak a megcsalás tényével van a gond, hanem hogy mindeközben Gabi olyan – állami – események arca volt, mint a Házasság hete, vagy olyan helyeken írt házasságáról, mint a Család.hu oldal blogszekciója. Mindezzel pedig egy olyan kormány nézeteit támogatja, amelyik kirekesztő módon eleve sok családot nem is tekint családnak. A humorista nem állja meg azt sem, hogy többször megemlítse, mennyire "liberális" elvek szerint éli az életét a magát konzervatívnak mondó Tóth Gabi.

Mint ahogy annak sem tud ellenállni, hogy ne idézzen az énekesnő írásából, amit erdélyi turnéja közben tett közzé, és ami a történtek fényében egész más értelmet nyer:

„A világ összes élményét megkaphatod egy hétbe sűrítve, a világ legjobb kollégái, barátai lehetnek körülötted, de ha nincs ott a családod, mindig ott lesz az a bizonyos DE. Egyszerűen csak nem kerek valami. Ez egy érzés. A nappalok elteltek, talán még voltak pillanatok – jellemzően a koncertek előtt –, amikor nem gondoltam senkire, hiszen az egy másik tudatállapot.

Videója végén Pottyondy Edina kitér arra is, hogy az újdonsült pár már részt is vett egy quadozáson Pócs János Jász-Nagykun-Szolnok megyei képviselő dinnyeföldjén, és ehhez kapcsolódóan megjegyzi:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!