A youtuber legújabb videójában Szoboszlait Disney-hercegnek nevezi, és azt is kifejti, szerinte hogyan jutott a marketingszakma csúcsára Tóth Gabi.


Vajna Tímea mellett Szoboszlai Dominik, Marco Rossi, valamint Tóth Gabi és Orbán Viktor is szóba kerül Pottyondy Edina legújabb videójában. A humorista a válogatottról elismerően beszél, a vasárnap két gólt szerző Szoboszlait potenciális világsztárnak nevezi, aki „olyan, mint egy Disney-herceg: gazdag, jóképű, végtelenül tehetséges és szingli”.

Ezután kitér a csapat szövetségi kapitányának múlt heti kijelentésére is. Marco Rossi még a csütörtöki, Bulgária elleni meccs után azt mondta, hogy szégyellhetik magukat azok a magyarok, akik nála kevésbé szeretik a válogatottat.

– reagált az olasz edző szavaira Pottyondy, majd tovább fűzte a gondolatot:

„Ha már magyarságversenyt rendezünk, akkor a futballszurkolás helyet inkább legyen az a magyarságminimum, hogy senki nem lop a közösből, vagy nem gyűlölködik, vagy nem hazudik. Esetleg lehetne mindhárom” – mondta, majd viccesen hozzátette: „ezért kéne, hogy visszajöjjön a Gyurcsány”.

A focicsapat után kitért a 36. leggazdagabb magyarra is, akivel kapcsolatban megjegyezte, hogy „nemcsak a magyar válogatott vadássza a skalpokat, hanem Vajna Tímea is lopakodó üzemmódba kapcsolt”, aki szerinte „még mindig Várkonyi Andrea éhségével falja az idősebb férfiakat”.

- jegyezte meg a humorista azzal kapcsolatban, hogy a bulvárlapok szerint Andy Vajna özvegye közelebbi kapcsolatba kerülhetett Arnold Scwarzeneggerrel, akivel biciklizés közben le is fotózták. Pottyondy ezután további skalpokat is Vajna Tímea figyelmébe ajánlott:

„A főnyeremény Clint Eastwood, aki lassan 94 éves lesz, és a barátnője egy 54 éves öregasszony. Hajrá, Timi!”

A videó végén Tóth Gabi is szóba került, aki a sümegi öngyilkos tini halála kapcsán Insta-sztoriban mesélte el, hogy korábban lebeszélt egy fiatalt az öngyilkosságról.

„Gabi a marketinszakma csúcsára jutott. Itt nem osztottak lapot a gátlásoknak” - állapította meg a videóban Pottyondy, aki végül Orbán Viktor hétvégi beszédére is kitért. A miniszterelnököt ismét megválasztották a Fidesz elnökének, ezután beszélt arról, hogy a magyar kormány nindzsakormány.

„A nindzsáknak két alapvető jellegzetessége, hogy tetőkön ugrálnak és láthatatlanok. Nem megbántva a miniszterelnök urat, de képzeld már el, hogy bebújik egy bambusz mögé, meg ahogy egyik tetőről a másikra ugrik és...” – zárja a videót a youtuber több nagy robbanás kíséretében.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!