A humorista szerint a kormánynak semmi szüksége arra, hogy keményebb eszközöket alkalmazzon a hatalma megtartása érdekében. A Nagy Ervin-Rákay Philip vitát véleménye szerint a kormánypárti influenszer nyerte meg.


Pottyondy Edina is elmondta a véleményét legújabb videójában a Rákay Philip-Nagy Ervin vita kapcsán kibontakozott üzengetésről, amelybe Gryllus Dorka mellett legutóbb már Sárosdi Lilla is bekapcsolódott.

„Nahát, nahát, milyen elfogadó hely lehet ez a nemzetközi. Olyan bágyadt és erőtlen már a NER, kisebbségben vannak a saját hazájukban, hogy a kis köcsög lipsi fattyúk oligarcha csemetéket kínoznak” – reagált a humorista Rákay azon kijelentésére, hogy azért íratta a gyerekeit nemzetközi magániskolákba, mert az állami iskolában zaklatták őket az apjuk miatt.

Felidézte azt is, hogy Rákay Nagy Ervin kijelentésére, miszerint Párizsban már égne az egész város, úgy reagált, hogy a francia fővárosban a rohamrendőrök nem gázspray fröccsöt fújkálnak a levegőbe, hanem rommá verik a tüntetőket.

– mondta Pottyondy Edina.

Ezután a Megafon influenszerének azon sorait idézi, amelyben arról ír, hogy a szocialista kormányok alatt állami pénzből elkészült filmek jelentős része "minősíthetetlen, lila, öncélú baromság" volt, amelyek minimális nézőszámot produkáltak, ráadásul semmiféle össztársadalmi értéket nem képviseltek.

- mutatott rá a humorista.

Arról is beszél a videóban, hogy a kormánypárti influenszer már akkor "neresnek" öltözött, amikor még nem is létezett a NER.

„Hogyha valaki 2002-ben tudni akarta volna, hogy hogyan fest majd 2023 Magyarországa, és kimegy kétmillió-egyediknek a Kossuth térre és végignéz Kálmánon, látta volna a jövőt. Ezt a jól fésült közhelyszótárat, a drága öltönyökbe öltözött szorongó semmit, akinek minden erkölcse kimerül abban, hogy néha odapillant a főnökére, hogy ugye jól csinálom? Ugye leszel helyettem is okos, erős, szóval minden olyasmi, ami nekem nem sikerült” – mondta.

A vita nyertese mindezek ellenére szerinte Rákay Philip, mert senki nem beszél már a pedagógusok alacsony fizetéséről, a tanárhiányról, az oktatás állapotáról, a gyerekeink jövőjéről. Ehelyett arról szól a diskurzus, hogy milyen Sárosdi Lilla videója, amit ő maga is eszelős pojácáskodásnak tart.

Azzal kapcsolatban is kritikus, amit Nagy Ervin mondott a vita hevében, miszerint Rákay Recsket is újranyitná vagy elküldené az ellenzékieket Szibériába.

– zárta a videót a humorista.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!