A humorista szerint a Hamász győzelemre áll, és tényleg borzalmas, amit az ártatlan palesztinoknak át kell élniük, például azt, hogy nincs egy arab ország, ami akár egyetlen palesztint is befogadna a humanitárius katasztrófa elől.


Megérkezett Pottyondy Edina legújabb videója, amiben többek között a gázai konfliktus is szóba került.

A humorista a lengyel választásokról, Orbán Viktor Putyinnal való találkozásáról is beszélt, de az izraeli-palesztin konfliktusról is beszélt.

Pottyondy elmondta, hogy a jelenlegi helyzetben Izraelnek két választása volt: vagy letenni a fegyvert vagy visszaütni. Szerinte tudták, hogy a terrorra Izrael válaszolni fog, de hát úgy voltak vele, mint a pszichopata, aki a saját gyerekét löki a vonat elé, hogy utána a vasúttársaságot perelje gondatlanságért.

„A mészárlás, a lefejezések, a túszejtés lényegében egy globális adománygyűjtő kampány. A Hamász pénzt akar és médiaérdeklődést, mint egy filmproducer, aki a forgatás felénél kifut a költségvetésből: ömlenek is az adományok szépen, ez is sikerült. A Hamász győzelemre áll, és tényleg borzalmas, amit az ártatlan palesztinoknak át kell élniük, például azt, hogy nincs egy arab ország, ami akár egyetlen palesztint is befogadna a humanitárius katasztrófa elől.

– mondta Pottyondy legújabb videójában.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!