Harry Potter rajongók lepték el hétfőn szerte Skóciában a vasútállomásokat, hogy egy pillantást vehessenek a Potter-filmekben híressé vált Roxfort Expresszre, egészen pontosan az azt játszó The Jacobite nevű gőzmozdonyra.

A skóciai Clydebank város egyik vasútállomásán várakozó rajongók azonban hiába vártak órákat a híres vonatra, amikor az áthaladt az államoson, az egész csak egy óriási csalódássá vált. Köszönhetően a ScotRail vasúttársaság egyik menetrendszeri járatának, ami szintén pontosan akkor ment át az állomáson, és eltakarta a látványt.

Harry Potter fans were left disappointed as a commuter train passed through the station at the same time as the steam train which served as the Hogwarts Express ????????

More here: https://t.co/Kd0UZfHMIr pic.twitter.com/jjlsxaxEJZ

- SkyNews (@SkyNews) September 29, 2020

Így végül csak az elejét, és főleg a hátulját láthatták, ahogy eltávolodik a síneken.

Everyone buzzing about this Harry Potter Train, can't help myself but laugh at the people at Drumry Station ???? , Platform one on route to Hogwarts Express ..Platform two the 16.12 to Dalmuir @ScotRail just going about their busineess ???????? pic.twitter.com/t5OI02K6mn

- Tic - InvincibleCelticFC (@CelticFCTix) September 28, 2020

Hasonló eset már előfordult Nagy-Britanniában, amikor a Flying Scotsman nevű gőzmozdonyra kíváncsi emberek vártak csak azért több órát, hogy utána egy elhaladó modern vonat eltakarja a látványt.

A fél világ azt férfit sajnálja, aki órákat várt erre a vonatra

Alig várta, hogy végre saját szemével láthassa a legendás gőzmozdonyt, amikor megtörtént, amitől legjobban félt.

Több mint egy órát vártak a híres gőzmozdonyra, amikor a vasút mindent tönkretett - videó

Ilyen az angol humor, amikor maga az élet viccelődik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!