Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sok szülő és diák is megdicsérte az iskolaigazgatót, amiért megleckéztette a cigarettázó diákokat.

Betelt a pohár egy temesvári líceum igazgatójánál, megelégelte, hogy a szünetekben cigarettázó diákok lepik el az iskola udvarát, ezért úgy döntött megleckézteti őket. Előkapta a poroltót és lefújta a cigarettázó diákokat, az esetről videó is készült.

A Jean Louis Calderon Líceum diákjai menekülni próbálnak a poroltót használó igazgató elől, a háttérben jól hallható, amint több diák nevetgél a történteken.

Ion Ionici igazgató a sajtónak azt mondta, csak meg akarta viccelni és leckéztetni a cigarettázó diákokat, de azt elismerte, hogy túlzásba esett. Mint fogalmazott, megbánta viselkedését, de elmondta ösztönből cselekedett, mert már zavarta, hogy az iskola diákjai közül 50-100 fiatal rendszeresen az udvaron dohányzik.

Az incidens után senki sem jelentkezett egészségügyi problémákkal az orvosi rendelőben, az igazgatót pedig több szülő és diák is megdicsérte.

A megyei tanfelügyelőség szerint az igazgató nem akart senkit fizikailag bántani, nem kimondottan a diákokra fújta a tűzoltó készülék tartalmát, hanem magasabbra célzott. Ennek ellenére kivizsgálják a történteket, szerintük másként is megleckéztethette volna a fiatalokat, és elnézést kértek a gyerekektől és szüleiktől.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!