Bea sminkesként és szempilla-stylistként hivatkozik magára a műsorban, de erotikus tartalomgyártóként is tevékenykedik.


Váratlan dolog derült ki A Nagy Ő-ben szereplő egyik hölgyről: felnőtt tartalmak is elérhetőek róla az interneten.

Először a Reddit egyik magyar celebekkel foglalkozó fórumán terjedt el a pletyka, hogy a műsorban visszafogottnak tűnő Bea pornográf oldalakon is megtalálható, majd a TV2 Instagram-oldalán is jelezte ezt egy kommentelő. Most pedig a Promotions írt arról, hogy egy olvasója

Kiderült, hogy A Nagy Ő-ben szereplő sminkes és szempilla-stylist Marilyn La Rose néven oszt meg magáról erotikus tartalmakat. Van egy külön Instagram-oldala is ezzel a névvel, amelyen keresztül több felnőtt oldalon is reklámozza magát. A profilképe pedig egy olyan fotó, amely A Nagy Ő-höz készült róla.

A Nagy Ő (@anagyotv2) által megosztott bejegyzés

Bea egyébként egy határozott, magabiztos, céltudatos nőként jellemezte magát a párkereső realityben. Mint mondta, nyitott személyiség, nem is volt soha problémája az ismerkedéssel, ez mindig könnyen ment neki.

A műsor első néhány részében azonban meglehetősen visszafogottnak tűnt, és többször is elpityeredett amiatt, hogy még nem tölthetett időt kettesben Árpa Attilával. Amikor azonban Lékai-Kiss Ramóna kérdezz-feleleket tartott a hölgyekkel és az egyéjszakás kalandokra terelődött a téma, Bea határozottan elmondta a véleményét:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!