Az olasz rendőrség nyomozást indított egy 60 éves brit turista halála miatt, aki egy velencei szexshopban vesztette életét előző hét pénteken, miközben egy pornófilmet nézett - írta a Sun. A brit bulvárlap információ szerint a meg nem nevezett férfi egyedül kirándult, amikor kerékpárját letámasztotta az üzlet előtt, és betért, hogy egy kicsit szórakozzon.


A szexshop tulajdonosa, Franco Garoni a lapnak elmondta, hogy korábban még soha nem látta a Margherában található üzletbe betért turistát, aki azért ment be, hogy megnézzen pornót nézzen. A tulaj odavezette az egyik fülkéhez, és a férfi 5 eurót fizetett, hogy 15 percig ott lehessen.

A személyzet nagyjából fél órával később törte rá az ajtót, miután nem jött elő a fülkéből. Garoni elmondása szerint a férfi eszméletlenül feküdt a padlón. Azonnal mentőt hívtak, de már nem tudták megmenteni az életét, és a helyszínen halottá nyilvánították.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a halálát. A bolt tulajdonosa a Sunnak elmondta, utólag visszagondolva már feltűnt neki, hogy "kissé fáradtnak tűnt", amikor megjelent a boltnál.

A Sunnak egy helyi rendőrségi szóvivő csak annyit mondott, hogy vizsgálják egy brit kerékpáros halálának körülményeit, aki egy helyi üzletben vesztette éltét.

A kiemelt képen a bolt, ahol a turista meghalt. Fotó: Google Street View


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!