Floridában hatalmas készültség van hurrikánveszély miatt, ugyanis az Ian nevű hurrikán már végigsöpört Kubán, hogy aztán az Amerikai Egyesült Államok partjai felé vegye az irányt.

Kapcsolódó

Lecsapott a hurrikán Kubára: sötétbe borult a szigetország

11 millió ember maradt áram nélkül.

Polgár Tünde az Instagramon osztotta meg gondolatait, őket például közelebbről érinti a veszély, lévén van egy otthonuk Floridában is. Polgár arról a partról osztott meg egy fényképet, ahol nagy kedvvel pihenget mindig.

Az én kedvenc partom, a szigetünk, a házunk Ian hurrikán támadása alatt áll. Ahogy egész Dél-és Közép-Florida. Egy természeti szörny tombol végig a partokon. Csak remélni tudom, hogy mindenki biztonságban van. A mi szigetünket már 2 napja evakuálták és lezárták. Már a kameráink is elsötétültek. Éltem már át hurrikánt Floridában, tudom, hogy milyen félelmetes. Kegyetlen ereje van a természetnek. Most ez a part, ahol állok, már víz alatt van. Talán már a házunk is. Talán nem, mert megint szerencsénk lesz.

Polgár Tünde úgy folytatja posztját, még csak a hurrikán előszelénél tartanak, ő már látott földön heverő pálmafákat is kameraképeken.

Ilyenkor döbbenünk rá, mi emberek, hogy azt hisszük, hogy birtokoljuk, uraljuk a Földet, holott amint az megrázza magát, nem vagyunk többek, mint egy porszem! Imádkozom a floridaiakért!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Polgar Tunde (@polgar_tunde_official) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!