Peter Vuongot hat napig kínozták az elrablói, végül a rendőrség talált rá egy elhagyott házban Sydney-ben.


Elraboltak, majd hat napon át kegyetlenül kínoztak egy ausztrál férfit. Peter Vuongot kedden találtak meg a rendőrök egy elhagyatott házban Sydney-ben - írja a DailyMail.

Az új-dél walesi rendőrség közlése szerint a hat maszkos, felfegyverzett támadó múlt hét csütörtökön rontott rá a 26 éves férfira a Sydney nyugati részén lévő otthonában.

Az emberrablók ezután ötmillió dolláros váltságdíjat követeltek, és azzal fenyegetőztek, hogy ha nem kapják meg a pénzt, akkor „darabokra vágják” a férfit.

A rendőrségi nyomozás alapján a hatóságok végül az otthonától körülbelül 20 kilométerre találtak rá Vuongra egy elhagyatott házban. A férfit hat napig tartották fogva, ezalatt

A rendőrök összesen hat 19 és 21 év közötti férfit vettek őrizetbe az üggyel kapcsolatban - egyiküket Vuong kínzásainak helyszínén, a többieket a város különböző pontjain.

A Daily Mail szerint Peter Vuong barátnője Angel Bowyer, népszerű Tiktok-sztár. A 90 ezer követővel rendelkező influenszer rokona pedig egy ismert üzletember, aki többek között kriptovalutával kereskedik. A bírósági iratok szerint pedig az emberrablók is tőle követelték váltságdíjat.

A helyi sajtó arról is írt, hogy

Az elfogott hat férfi májusban áll majd bíróság elé, de a rendőrség közlése szerint az ügyben további letartóztatások is várhatók.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!