Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter pedig mintha a magyar állampapírokban nem bízna mostanában. 90 millióról 10 millióra csökkent az ebben tartott befektetése.


Jó évet zárt Pintér Sándor belügyminiszter. A Blikk által böngészett vagyonnyilatkozatában szerepel egy 61, egy 400 és két, 160-160 négyzetméteres budai ingatlan, továbbá egy 224 négyzetméteres siófoki ház, ezenkívül még két nyaraló, az egyik Szihalmon, a másik Szigetmonostoron. Továbbá még egy telek, szintén Szihalmon.

Értékes ingóságai ugyan nincsenek, de Pintérnek még mindig megva az 1995-ben megörökölt Wartburgja, ami refrénszerűen jelenik meg vagyonbevallásaiban évről évre.

10 millió forint készpénz mellett követelésként feltüntetett egy 595 millió forintos „családi, baráti kölcsönt” is.

A pénzügyminiszternek a tartozásai nőttek tavaly. Varga Mihálynak Karcagon van egy zártkertje és egy telke, a II. kerületben egy 94, illetve egy 137 négyzetméteres lakása és 3 tárolója, továbbá Gyenesdiáson egy 1358 + 1340 négyzetméteres ingatlanon egy 204 négyzetméteres háza 42 négyzetméteres garázzsal.

A tavalyi évhez képest képest 18 millióval többet, összesen 28 millió forintot fektetett állampapírba. Eladott 8 millió forintnyi részvényt, de 11 millió forint értékben vett befektetési jegyet és 7 millió forintja van devizaszámlán. Banki 1,6 millió forintos tartozását törlesztette, de magánszemélyekkel szembeni tartozása 57,5 millióról 62,4 millióra duzzadt.

Nagy Mártonnak a XII. kerületben van egy lakása, tárolója és gépkocsibeálló-helye, és még egy lakása a II. kerületben. A miniszter baleset-biztosításának, életbiztosításának és egészségbiztosításának összértéke változatlanul 100 millió forint, ám

3 millió készpénze mellett, bankban pedig 2 millió forintja, és mai árfolyamon 3,8 millió forintnyi eurója van.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!