Sergio Pérez a harmadik helyről rajtolt, és a harmadik helyen is végzett a Forma-1-es Amerikai Nagydíjon, de nem volt ez ilyen sima, ő például úgy fogalmazott, hogy pályafutása legnehezebb versenye volt az austini.

Kapcsolódó

Max Verstappen nyerte az amerikai taktikai csatát

Lewis Hamiltonnal végig hatalmas harcban volt az Amerikai Nagydíjon.

A mexikói pilótának a rajt előtt meghibásodott az itatórendszere, és a víz eláztatta az overálját. A vége az lett, hogy Pérez úgy hozta le az 56 körös futamot, hogy egyetlen kortyot sem tudott inni.

"Rendesen szenvedtem. Az első körben kifogytam a vízből, úgyhogy onnantól nem volt mit innom. A futam második felében kezdtem kifogyni az erőből, és egyre nehezebb volt már versenyezni. Azt hiszem, fizikailag ez volt a legmegterhelőbb futamom

- nyilatkozta Pérez.

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt is megemlítette, hogy Pérez egész hétvégén gyomorbántalmakkal küzdött, ami még értékesebbé teszi a harmadik helyét. Pérez 150 pontjával a negyedik helyen áll a pontversenyben, míg a konstruktőröknél a Red Bull 23 pontos hátrányban van az éllovas Mercedeshez képest.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!