A 45 éves férfi mindent bevet, hogy örökké fiatal maradjon. Az új terápia állítólag nyújtja az éjszakai erekció hosszát, és javíthatja a szexuális teljesítményt is.


Belevágott a péniszfiatalításba az a 45 éves amerikai techmilliárdos, aki fia vérével szeretné lassítani az öregedést, írja a Daily Mail. Bryan Johnson az örök élet iránti kutatásáról csatornát vezet a Youtube-on, de legújabb kezelésének híréről egyelőre csak az X-re keresztelt Twitteren számolt be.

Posztjában azt írja, hogy elkezdte az első péniszfiatalító terápiát, ami összesen hat alkalomból áll két hét alatt. A kezelés ára 1-2 ezer dollár (350-700 ezer forint). Orvosaival közösen céljuk az, hogy elnyújtsák az éjszakai erekciót, ami 49 éves korban átlagosan 2 óra 12 perc, míg egy 18 éves esetében még három és fél óra. Ezen felül a kúra állítólag jót tesz a szexuális teljesítménynek is, összességében pedig növeli az elégedettség érzést.

Az eljárás kockázatai közé tartozik a fájdalom, a véres vizelet, valamint a pénisz esetleges deformálódása is. Az angol nyelvű posztot itt lehet elolvasni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!