Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megviselték az utóbbi idők Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színésznőt, így nem tervezett nagy ünneplést 79. születésnapjára. Egyedül ünnepelt, mert férje kórházban van.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Tegnap ünnepelte születésnapját Pécsi Ildikó, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő gödöllői otthonában "ünnepelt", fia és volt menye évek óta húzódó váló- és vagyonelosztási perébe belebetegedett, ahogy a férje, Szűcs Lajos, olimpiai bajnok futballista is.

A Bors telefonon érte el a színésznőt.

"Sok nagyon boldog évfordulóm volt már, ez a mostani cseppet sem az. Ha ma kívánhatnék valamit, az az lenne, hogy Lajosom legyen sokkal jobban, mint ahogy most van." - mondja a lapunak Pécsi Ildikó.

A művésznőt nagyon megviselték az elmúlt évek problémái. Szűcs Csaba és Pártos Csilla válása igen zűrösre sikeredett. Pécsi Ildikó minden vagyonát az édesanyjára íratta, így Pártos Csilla a művésznővel pereskedik a vagyonelosztás miatt. Az ügy odáig fajult, hogy a színésznő bírósági úton tette ki a jógaoktatót és a saját unokáját abból az ingatlanból, ahol az unoka felnőtt, a végrehajtók május első napjaiban kopogtattak ifjabb Szűcs Csaba ajtaján. Pártos Csilla már több mint egy éve kiköltözött az ingatlanból, és már a fia sem tartózkodik ott életvitelszerűen, néhány holmija van még, melyeket harminc nap múlva kell elszállítania.

A folyamatos stressz nem tett jót Pécsi Ildikónak, de férje, Szűcs Lajos is megsínylette, a lap úgy tudja napi rendszerességgel kórházba jár, így történt, hogy Pécsi Ildikó egyedül ünnepelt születésnapján.

"Egyedül vagyok most itthon, de nincs is igazán mit ünnepelnem. Csak reménykedem, hogy kapunk még időt Lajosommal, hogy legyenek még boldog perceink (…) Nem túlzok, ha azt mondom, ez életem legszomorúbb születésnapja." - mondja Pécsi Ildikó.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!