Michael Jackson lánya, Paris Jackson saját facebookos talkshow-jában beszélt szexualitásáról. Kitért rá, hogy nem tartja magát biszexuálisnak, holott több nővel randizott, mint férfival.


Soha nem gondoltam, hogy egy pasi mellett kötök ki. Azt hittem, egy csajjal fogok összeházasodni. Több nővel randiztam, mint férfivel. Több csajjal is voltam együtt. A nagyközönség csak a hosszú távú kapcsolataimról tud, mind a három férfival volt. A többiről viszont semmit nem tudnak. Azt mondom, homoszexuális vagyok, mert nem tudok azonosulni a biszexuális jelzővel. Mert férfiakkal és nőkkel is randiztam, sőt olyan pasival, akinek vaginája volt. Ez nem arról szól, mi van a gatyádban, hanem hogy milyen ember vagy.

Kitért arra is, hogy milyen volt elmesélni szexuális beállítottságát a családjának:

Apa szeretett kóstolgatni ezzel. Mindig, ha erőteljesen bámultam egy magazin címlapját, amin egy nő volt, azt mondta: »Szerezned kéne már egy csajt magadnak!«. Az első alkalommal, mikor ezt elmeséltem a családomnak, nem hittek nekem. A testvérem, Prince volt a legtámogatóbb. Szeretett volna többet tudni rólam, jobban megérteni ezt az egészet.

Kiemelt kép: Instagram.com/parisjackson


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!