Augusztus 26-án felcsendülnek a legnagyobb Budapest Parádé himnuszok a Budapest Parkban! 13 órán keresztül 20 DJ, 3 színpadon szórakoztatja majd a résztvevőket!

Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Parádé Remember, mely a Budapest Parádé hangulatát hozza vissza egy éjszakára. Augusztus utolsó szombatján nem csak a hazai, de a korszak legnagyobb nemzetközi sztár DJ-i is érkeznek a Budapest Parkba az év legnagyobb egynapos elektronikus zenei fesztiváljára.

A 2000-es évek legnagyobbjai képviseltetik magukat a harmadik Parádé Rememberen, akik nemcsak akkor, de ma is hatalmas neveknek számítanak:

“A két óriási sikerű Parádé Remember után úgy gondoltuk, 2023-ban sem hagyhatjuk buli nélkül a közönségünket. Idén még magasabbra tesszük a lécet, brutális line-uppal készültünk, melyet a kéréseknek megfelelően állítottunk össze. Emellett egy hatalmas showval, profi táncosokkal, speciális effektekkel és persze a Parádé Himnuszokkal idézzük meg a felejthetetlen Budapest Parádé hangulatát augusztus 26-án a Budapest Parkban!” - mondta Kurucz Dániel, az esemény egyik szervezője.

Az este hamar indul, 13 órán keresztül bulizhatunk a legnagyobb techno, trance, tech-house, hands up és funky party himuszokra, melyet 20 DJ 3 színpadon szolgáltat majd egészen reggelig! A nagyszínpadon a külföldi DJ-k mellett Náksi Attila ikonikus END SHOW-ját is láthatjuk majd.

A szervezőktől azt is megtudtuk, hogy a jegyek 70%-a elkelt, eddig még nem látott érdeklődés van a rendezvény iránt, így aki nem szeretne lemaradni, minél hamarabb szerezze be belépőjét!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!