Januárban derült ki, hogy nagyjából egy éve Parkinson-kórt diagnosztizáltak Ozzy Osbourne-nál, a Black Sabbath frontemberénél. Az énekes azt nyilatkozta, hogy a tavalyi élete legszarabb éve volt, és nem hiszi, hogy sok van még neki hátra. Most nyilatkozatot adott ki arról, hogy tavasszal induló amerikai turnéja 17 koncertje elmarad, mert Svájcban fogja kezeltetni a betegségét.


Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy mindenki ilyen türelmes volt velem, mert jó szar évem volt. Sajnos a svájci kezelést csak áprilisban tudjuk elkezdeni, a folyamat pedig hat-nyolc hetet vesz igénybe. Nem akarok belekezdeni a turnéba, aztán menet közbe mondogatni le a fellépéseket. Az nem lenne fair a rajongókkal szemben. Inkább most visszatérítjük a jegyek árát, és amikor újra észak-amerikai turnéra indulok, mindenki, akinek volt már jegye elsőként vásárolhatja meg az új koncertekre.

- írta a közleményben Ozzy, aki nemrég azt nyilatkozta, hogy manapság már a fellépés jelenti az egyetlen drogot számára. Az énekes felesége, Sharon Osbourne azt mondta egy reggeli tévéműsorban: azért utaznak Svájcba, mert az amerikai doktorok már nem tudnak mit mondani férje betegségére. Bárhova elutazunk, ahol válaszokat kaphatunk - mondta


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!