Az éjszaka furcsán videlkedő férfi feltűnt a helyieknek, ők jelentették a rendőrségnek. Most állatkínzás és orvvadászat bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.


Egy gyanúsan viselkedő férfiről kaptak bejelentést a rendőrök június 5-én éjjel. A szemtanúk szerint a férfi egy nehéz zsákot cipelt Felcsúton, a Rákóczi utcában - írja a Police.hu.

A kiérkező rendőrök kérdésére azt válaszolta, hogy egyik ismerősének vitt száraz füvet, azért volt nála a zsák. Ám gyanús lett a férfi ruházata, melyben észrevehetően rejtegetett valamit.

M. Z. átvizsgálása során

Az elkövető elmondta, hogy a közeli nádas mellett találta, ezért haza akarta vinni. Az állat a helyszínen elpusztult. A Bicskei Rendőrkapitányság állatkínzás és orvvadászat bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ezt követően megállapították, hogy a férfi több vagyon elleni bűncselekmény feltételezett elkövetője, amelyek az elmúlt egy évben történtek a környéken. Ezek között szerepel gépkocsikból táskák és pénztárca, valamint lakóingatlanokból különböző szerszámok és más értéktárgyak eltulajdonítása. De több százezer forintos kár okozása is felróható neki köztéri pad, valamint buszmegálló megrongálása miatt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!