Lánya felháborítónak tartja, hogy nem vizsgálták át jobban, mit adnak neki be a zárkába. A rendőrségi vizsgálat szerint nem történt mulasztás.


A felesége megölésével és feldarabolásával gyanúsított B. János a rendőrségi fogda mellékhelyiségében annak a szatyornak a fülével akasztotta fel magát, amelyben a családtagjai küldtek neki élelmiszert és ruhaneműket - írja a Blikk.

- mondta a lapnak a hat hónapja meghalt egykori acélmágnás lánya.

A nő szerint a család végig bízott a férfi ártatlanságában, ezért az öngyilkosságával kapcsolatban az is megfordult a fejében, hogy védeni akart valakit vagy megzsarolhatták. Az viszont biztos, hogy nagyon nehezen viselte a bezártságot és kilátástalannak látta a helyzetét.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a B. János öngyilkosságával kapcsolatban lefolytatott vizsgálat nem állapított meg mulasztást, a család azonban ebbe nem akar belenyugodni.

A rendőrség szerint a tavaly szeptember 26-án letartóztatott B. János néhány nappal előtte meggyilkolta a feleségét, majd a testét feldarabolta és elrejtette. Az egykori acélmágnás autójában olyan testrészmaradványokat találtak a nyomozók, amelyek szerintük a feleségtől származnak.

Az igazság azonban már sohasem volt kiderülni S. Andrea haláláról, mivel a rendőrség az ügyben folytatott eljárást a B. János halála miatt megszüntette.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!