Az újépítésű ingatlanok az eddiginél nagyobb ütemben épültek. Manapság egy lakóparknál már nem csak az az igény, hogy lakások összessége legyen, szinte közösségépítő szerepük is van. Emelt hangsúlyt fektetnek a szolgáltatásokra, mint például a wellness részleg, közösségi terek és játszótér.

Universo by Cordia

Az Universo nevében is utal a SOTE közeli épületeire: a lakóparktól 200 méterre az egyetem vadonatúj, modern épületegyüttese, az Elméleti Orvostudományi Központ kapott helyet, a Ferenc téren pedig a hallgatók nyelvi oktatásának és a hazai orvosi szakma szaknyelvi képzésének otthont adó nyelvi központ található. A városnegyedben zajló aktív tudományos és egyetemi élet miatt a környék ideális választás az egyetemisták, kutatók és oktatók számára, akik így mindig közel lehetnek a legfontosabb eseményekhez.

Young City Cordia

A Young City nevében és koncepciójában is fiatalos. A lakások a belvároshoz közel, a

a 13. kerület kedvelt részén épülnek. A közösségi területeken ingyenes wifi teszi kényelmesebbé az ott eltöltött időt, míg az új otthonokban a mobileszközökről vezérelhető okosotthon-rendszerek előnyeit élvezhetik a lakók.

Debreceni lakópark

Debrecen Belvárosában közel a Petőfi térhez és villamoshoz, egy modern letisztult formavilágú gyönyörű társasház épül, 2 háztömbbel. A lakások nagy többségéhez erkély vagy terasz is tartozik, így biztosítva a lakók kényelmét. A lakások mindegyikére jellemző a hatalmas üvegfelület, mely a szobák esetében is parapet magasság nélküli, földig ablakok kerülnek beépítésre. Fűtése mért központi gázkazánról működő padlófűtés, külön kérésre akár radiátor is beépíthető.

Balatonfüredi lakópark

Balatonfüreden a sétányon épülő lakások már le foglalhatók. A strand olyan közel van, hogy fürdőruhában is átsétálhat. Átadás 2020-ban, de a lakások áfa tartalma marad az 5 %! Ez a B épület 32.sz. lakása, nappali 2 és fél szobás, elválasztott konyhával és 2 fürdőszobával.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!