A Blikk azt írja, a brutálisan összevert hatgyerekes anya, Bernadett ötmillió forint kártérítést követel bántalmazójától, azaz volt párjától.

Mint ismert, az egykori tartalékos katona a felismerhetetlenségig ütötte őt egy bujáki panzióban, Bernadett csak külső segítséggel tudott megmenekülni. A bántalmazásról sokkoló fotókat töltött fel a közösségi oldalára, ügye ezzel országos nyilvánosságot kapott.

Bernadett azt nyilatkozta most a lapnak, hogy

elsősorban nem a pénz érdekli, hanem hogy a férfi ilyen módon is felelősséget vállaljon azért, amit művelt vele.

hirdetés

Még mindig fájdalmai vannak, dolgozni sem tud egy ideje. Sok olyan orvosi költsége is van, amit nem teljes egészében fizet a társadalombiztosítás.

A nő ügyvédje elmondta: ha a gyanúsítást átminősítik akár életveszélyt okozó testi sértéssé, nagyobb összeget is követelhetnek a férfitól.

"Számomra ugyanis teljesen egyértelmű, hogy a férfi Bernadett életére tört, és csak a segítségére érkezőkön múlott, hogy végül nem történt végzetes tragédia. A bántalmazás tényét az elkövető is elismerte"

– nyilatkozta dr. Lichy József.

A férfi ellen jelenleg távoltartási végzés van érvényben, így nem közelítheti meg Bernadettet. A rendőrség súlyos testi sértés gyanúja miatt nyomoz az ügyben.