Alen Babic nevét nem sokan ismerik a profi ökölvívás világában, és lehet, sohasem ér el világraszóló eredményt, de arra büszke lehet, hogy az első kilenc mérkőzését egyaránt KO-val nyerte meg.

Kapcsolódó

Őrült fordulatként Mike Tyson a YouTube-sztár Jake Paul ellen térhet vissza?

Mindketten boldogan lépnének ringbe egymás ellen.

A 30 éves, 187 centi magas nehézsúlyú bokszoló szombat éjjel a londoni O2 Arenában lépett a kötelek közé, és esélyt sem adott 39 éves ellenfelének, Éric Molinának.

Pedig az amerikai bunyós mérlege nem is volt annyira rossz, 28 győzelem mellett mindössze hétszer kapott ki, ráadásul kétszer is bunyózhatott világbajnoki övért, de 2015-ben Deontay Wilder, egy évvel később Anthony Joshua is jól elverte.

ALEN BABIC DROPS ERIC MOLINA AFTER FIVE SECONDS ???? pic.twitter.com/zJZ97HFVGw

- DAZN Boxing (@DAZNBoxing) October 30, 2021

Nos, ezúttal semmi esélyt sem kapott, Babic az első két menetben négyszer is padlóra küldte - először mindjárt öt másodperc után.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!