Előző cikkünkben eljátszottunk a gondolattal, mi lenne, ha egy feneketlen pénztárcával válogathatnánk a fővárosi ingatlanok között, ezúttal azonban szélesebbre hajtottuk a térképet és egész Magyarország területén keresgéltünk. Szaunás, medencés családi ház, egyetemista kecó vagy nyaralóövezeti luxuslakás? Most ezekből mutatunk be nektek ötöt Szegedtől Siófokig az OTP Ingatlanpont keresőjét használva.

Napfényes otthon a napfény városában

szeged

Szeged ismert még úgy is, mint "a napfény városa", ezért bizonyára nagy hasznát veszi majd ennek a hatalmas háznak az új gazdája, ugyanis medence és napfényes terasz is jár hozzá. Na meg díszkivilágítás és egy szép díszkert. Az újszegedi családi háznak a kialakítása sem hétköznapi: a nappali például galérián van, a meleg hangulatról pedig kandalló is gondoskodik. Mi bármikor bepakolnánk az öt szobás lakás bármelyik szobájába – hogy aztán csobbanhassunk is a medencében.

Egyetemista csodaotthon

debrecen

Debrecenben, a Kassai úti egyetemi Campus és a nagykoncert színhelyéül szolgáló Főnix Csarnok közelében van ez a társasházi minilakás. A 46 négyzetméteres, első emeleti, klímás lakás másfél szobás, és a parkettának, valamint a fa bútoroknak köszönhetően igazi otthonos, meleg hangulatot áraszt, mintha csak egy erdei házikóba lépnénk be. A lakás ráadásul csendes udvarra néz és egy riasztóval felszerelt garázs is jár hozzá. Ha itt lennénk egyetemisták, ölni tudnánk ezért a lakásért!

Költözzünk össze, egy jó nagy házba mind!

pécs

Pécsett, a város szívétől, a Széchenyi tértől pár percre található ez a lakópalota. A házban három lakás található, amiket egybe is lehet nyitni, így kényelmes otthona lehet egy többgenerációs családnak az együttéléshez. Ráadásul a napfényes terasz mellett szauna, borospince, konditerem és garázsok is járnak hozzá, a panoráma már csak afféle grátisz. Nem csoda, hogy a ház 1994-ben az „Év Szép Háza” díjat is bezsebelte.

Non-stop Balaton

siófok

Egész évben úgy érezhetjük magunkat, mint egy nyaraláson, ha éppen ebben a Siófok-aranyparti luxus családi házban ütne sátrat a família, a ház ugyanis a Balatontól és a strandtól mindössze 50 méterre van. Persze tudjuk, hogy a Balaton az év felében inkább csak a szép kilátást tudja biztosítani, éppen ezért jó, hogy a nappalin keresztül haladva (!) bármikor megmártózhatunk a télikert medencéjében, majd lazíthatunk a szaunában.

Szoba, kilátással

{

Egerbe nemcsak a borok miatt érdemes ellátogatni, de élni is remek hely ez a barokk város. Pláne ebben a családi házban, amihez egy jó nagy terasz, tágas, fényes nappali és kandalló is jár. A teljes kényelemhez tartozik még egy szaunás wellness rész, egy napozó terasz és a nyáresti kikapcsolódáshoz egy kerti sütögető is.

Hogyan legyünk okosak lakásvásárláskor?

Lehet, hogy akár egy álomotthon is elérhető számunkra, csak épp nem vagyunk tisztában a lehetőségeinkkel. De bármilyen ingatlan megvásárlásáról is legyen szó, néhány tanácsot érdemes megfogadni. Kormos Zoltánt, az OTP Bank Lakás Hitelek Főosztályának igazgatóját kérdeztük:

Számos lakáshitel termék érhető el jelenleg a piacon, érdemes több helyen is tájékozódni a lehetőségekről és az igénybe vehető támogatásokról. Az OTP Bank nyár végén a kiszámíthatóság szempontjából a legbiztonságosabb és legtervezhetőbb 10 éves kamatperiódusú minősített fogyasztóbarát termék bevezetése mellett döntött, amely hosszú távon kiszámítható törlesztést biztosít a háztartások számára. Az eltelt időszak tapasztalatai alapján az 5 éves kamatperiódusú és a 20 éves futamidő végéig fix kamatozású minősített fogyasztóbarát lakáshitel is hamarosan elérhetővé válik az OTP termékpalettáján.

Részleteket a Lakáshitelről ITT találsz.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!