A vlogger ugyanakkor kijelentette, hogy önmagában a megcsalást nem tartja akkora bűnnek, amennyire ezért szétszedik az énekest.


Újabb nap, újabb megszólaló Tóth Gabi és Krausz Gábor megcsalásos-szakítós történetében. Ördög Nóra, Bihari Viktória, Cyla, Lakatos Márk, Fenyő Iván és még sokan mások után most az éles hangvételű videóiról is ismert Osváth Zsolt is elmondta, mit gondol a sztárpár különválásáról.

A ZSHowtime csatorna házigazdája azzal kezdte mondandóját, hogy „valószínűleg nem lesz szimpi” az ő véleménye, mivel az alapsztoriról kissé mást gondol, mint a kritikusok és kommentelők.

– fejtegeti, majd hozzáteszi: „Tudom, most azt várjátok, hogy minden k*rvának elhordjam a Tóth Gabit, de speciel ennek én nem gondolom őt. Sokszor elmondom, hogy velem is voltak hűtlenek, én is voltam másokkal hűtlenek - magát a megcsalást egyébként megítélem”.

Különbséget tesz megcsalás és árulás között is: „Ahogy a Kordáék is mondták nálam, az nagyon helyes megfogalmazás, hogy a megcsalás az az árulás. A megcsalás nem az, hogyha dugsz valakivel – szerintem.

A konkrét sztorira rátérve Zsolt arról beszél, hogy nagyobb baj, hogy Gabiék a külvilág felé a tökéletes család képét mutatták, miközben teljesen más történt. „Hogy miért vannak az emebrek mégis kiborulva? Szerintem, ha meg is történt a kettyintés, nem a kettyintés miatt.

Hozzáteszi: „Szabad szemmel jól látható összegért hiányolta a családját cikkekben és blogokban, ameddig az erdélyi turnén egészen új értelmet nyert a nemzeti összetartozás, ugye”.

Osváth Zsolt fontosnak tartja megjegyezni ugyanakkor, hogy továbbra sem tudjuk pontosan és biztosan, hogy mi történt, és felhívja a figyelmet még egy aspektusra: „Azért azt fontos tudni, hogy bárhogy is van, ahhoz, hogy egy házasság tönkremenjen, ott rendszerint mindig kettő ember kell. Ez nem egy hirtelen döntés, ez biztos, hogy egy folyamat.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!