Öt ember megsérült, egy súlyosan, a sofőrt hosszan próbálták kiszabadítani. Valószínűleg az egyik Combino belehajtott a másikba hátulról.


Összeütközött két villamos a Boráros térnél a 4-es, 6-os vonalán, írta meg a Telex olvasói információk alapján.

A BKK a Facebookon kiírta, hogy a 4-es villamos a Corvin-negyed és Újbuda-központ között nem, a 6-os villamos pedig a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér között nem közlekedik. A lap kérdésére a rendőrséghez irányították őket, hozzátették, hogy a pótlóbuszok járnak.

A Katasztrófavédelem írja, hogy a tűzoltók a Petőfi hídon, a Boráros tér közelében, a pesti hídfő lejárójánál mentést végeznek, két villamos ráfutásos balesetet szenvedett a hídon, az ütközés után mindkét villamos leszaladt a sínekről.

Az olvasók fotóin az látszik, hogy az egyik Combino belehajtott a másikba hátulról. A baleset este háromnegyed 9 és 9 óra körül történhetett, több tűzoltó és egy mentőautó is a helyszínen volt. A VEKE azt írja, hogy hatan sérültek meg a balesetben, a sofőr pedig könnyebben. A két villamos a Széll Kálmán tér felé tartó irányban szaladt egymásba egyelőre ismeretlen okból - írta a lap.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!