Betelefonált a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére szerda este egy férfi, hogy szétlövi az orvosokat és a családtagjaikat, mert már teljesen ki van idegileg attól, hogy nem segítenek a problémáján.


Ennek során közölte, hogy bemegy és megöli az orvosokat, valamint a mentősöket, valamint meg is fojtja őket, mert nem segítettek az egészségügyi problémáján. Elmondása szerint már két éve jár a sürgősségi betegellátó osztályra, de a háziorvosa sem akar rajta segíteni, és mivel évek óta szenved, teljesen kivan már idegileg.

Azt állította, hogy ő rendőr, ebből adódóan fegyvere van, és szétlövi az orvosokat a családjukkal együtt, akik egyébként is dögöljenek meg. A hívást fogadó ügyeletes próbálta a telefonban nyugtatni a trágár szavakat használó férfit, amikor a vonal hirtelen megszakadt. Másnap hajnalra a rendőrség a azonosította a hívót, majd őrizetbe vették.

A gyanúsított magatartásával a köznyugalom megzavarására alkalmas olyan valótlan tényt állított, illetőleg azt a látszatot keltette, hogy közveszély bekövetkezése fenyeget.

A járási ügyészség bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását. Az ügyben eljáró nyomozási bíró erről még pénteken dönteni fog.

Kiemelt kép: Mohos Márton /24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!