A Pick Szeged 29-29-es döntetlent játszott a francia Montpellier HB otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, szerdán.

A magyar bajnok hat perc után 6-1-re elhúzott, de a franciák egy 5-1-es sorozattal felzárkóztak. Ismét a szegedieké lett az előny, amire a Montpellier edzője időt kért, rendbe tette a hazaiak védekezést és 11-11-nél beérte az ellenfelét. Erre Juan Carlos Pastor is időt kért, ami jót tett együttesének és a szünetben 15-14-re vezetett a Szeged.

A második félidő kilencedik percében vezetett először a házigazda (19-18), majd többször is ellépett két találattal. Négy és fél perccel a vége előtt már 29-26 volt az állás a hazaiak javára, a Szeged viszont átállt 7 a hat elleni támadójátékra, amellyel nagy csatában egyenlíteni tudott, sőt Dean Bombac akár az üresen hagyott kapuba találva a győztes gólt is megszerezhette volna, de pontatlan volt. Az utolsó támadást a franciák vezethették, és mivel Mikler Roland két másodperccel a vége előtt is hárított egyet.

Végeredmény - kézilabda Bajnokok Ligája, csoportkör, 1. forduló, A csoport

Montpellier HB (francia)-Pick Szeged 29-29 (14-15)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!