A vérző, menekülő férfit a rendőrök először nem tudták megfékezni, végül egy várakozó utas nem várt módszerrel állította meg.


Egy egyszerű, de nem várt módszerrel szerelt le egy várakozó utas egy őrjöngő férfit a bogotai reptéren - írja a Blikk.

Augusztus végén történt a különösen bizarr eset Bogota fő repülőterén, az El Dorado légikikötőben, ahol egy állítólag magyar férfi, Hrisztov V. rendezett botrányt. A férfi, aki Törökországból érkezett Kolumbiába, és néhány napot eltöltött az országban, úgy tűnik, hogy nem volt felkészülve arra, hogy a reptéren jegyet vásároljon a további utazásához. Kiderült ugyanis, hogy nincs nála elegendő pénz. Ezt követően kezdődtek a problémák.

A Daily Mail brit lap tudósítása szerint Hrisztov azt állította, hogy ellopták a csomagjait és a pénzét, így nem volt lehetősége a jegy megvásárlására.

Dühében széttört egy üvegpalackot, és azt a nyakához tartotta, fenyegetőzve.

Menekülni kezdett, végigrohant a várócsarnokon, ahol sokkolóval próbálták megállítani, de a férfi kitartott és tovább futott.

Az utasok kétségbeesetten kiabálták a rendőröknek, hogy „Állítsd meg, üsd le, meg fogja magát ölni”. Végül egy civil, aki egyszerűen hozzávágta a bőröndjét Hrisztovhoz, sikeresen megállította a férfit. Ezt követően a rendőrök elfogták és egy közeli klinikára vitték, ahol ellátták a sérüléseit. A férfit később elengedték.

A kolumbiai hatóságok közleménye szerint Hrisztovot a klinikán ellátták, de a férfi kapcsolatáról Magyarországgal egyelőre nincs magyarázat. A Blikk információi szerint a férfi közösségi oldala szerint Várnában született, míg a brit lap szerint a kolumbiai rendőrök az útlevele alapján magyar származásúnak azonosították.

A reptéri incidensről videó is készült.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!