Nita Marie életének legfontosabb szabálya, hogy minden nap legalább egyszer orgazmust kell átélnie. A 45 éves coloradói modell szerint ezt mindenkinek tartania kellene, függetlenül attól, hogy a partnerrel, vagy magányosan jut el a csúcsra - írja a Mirror című brit bulvárlap.


Marie azt mondja, mivel a szeptember az öngondoskodás hónapja, ez kiváló alkalom arra, hogy mindenki, legalább néhány hétre kipróbálja, milyen minden napos orgazmussal élni. Azt tanácsolja, hogy a szexet, illetve az önkielégítést tegyük ugyanúgy a mindennapi rutin részévé, mint ahogy zuhanyzást, vagy a fogmosást, hiszen ugyanolyan egészségügyi előnyei vannak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nita Marie (@love_nitamarie) által megosztott bejegyzés

A modellkedéssel évente nagyjából egymillió dollárt (közel 300 millió forintot) kereső nő azt mondja, az esti szexnél, vagy önkielégítésnél nincs jobb, ha valaki nyugodt, pihentető alvásra vágyik.

Orgazmus közben, az agyban a boldogsághormonnak is hívott oxitocin szabadul fel, ami ellazít, oldja a szorongást és a depressziót. Emellett felszabadul a szervezetben HGH növekedési hormon is, ami segíti a kollagénképződést, így segít a fiatalos külső megőrzésében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nita Marie (@love_nitamarie) által megosztott bejegyzés

Marie azt mondja, mióta minden nap eljut, vagy eljuttatja magát a csúcsra, sokkal jobban vág az agya, és könnyebben koncentrál a feladataira, de normalizálódott a havi ciklusa is, és sokkal enyhébbek a menstruációs görcsei.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!