Szerinte a műsorvezető azért határolódott el a múlt heti civil gyerekvédelmi tüntetéstől, mert meg akart felelni a TV2 vezetői elvárásainak.


Keményen nekiment néhány sztárnak Osváth Zsolt, aki egyike volt a múlt pénteki, pedofília elleni és az áldozatok mellett kiálló tüntetés szervezőinek.

Az influenszer a YouTube-ra tett ki egy videót azokról az emberekről, akik nem álltak a kezdeményezés és a tüntetés mögé. Arról már korábban is írtunk, hogy Ostváth és Curtis között komoly üzenetváltás folyt a múlt héten, aminek köszönhetően Curtis több ezer követőt veszített.

A volt állami gondozott, aki maga is felszólalt a tüntetésen, megírta, hogy közel 130 híresség adta nevét a megmozduláshoz, ám szerinte legalább ennyien voltak, akik valamilyen okból nem akartak hivatalosan szerepelni a támogatók között.

Közülük most első sorban Ördög Nórát emelte ki. A TV2 műsorvezetője korábban azt írta: „Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam több irányból, hogy szólaljak fel, vállaljak szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében. Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, s nem is lehet más: a bűnösöknek zéró tolerancia. Ugyanakkor – csakúgy, mint minden közéleti témát – ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam.”

Zsolt erre videójában úgy reagált:

Hozzátette: „Nóra a tulajdonosai kedvére próbált tenni úgy, hogy egy nyilvános posztban határolódott el tőlünk, jelezve, hogy a gyermekbántalmazás minden formáját elítéli. (...) Mondta ő, aki a legtöbbet profitált a gyermekeiből ebben az országban. Nyilván pontos számokat nem tudok, de biztos vagyok benne, hogy több 10 millió forintot hozhattak a gyerekek a kasszába. [...] „Nóri, simán esélyed lett volna most azt mondani, hogy bár én a kormánytól kapom a fizetésem, és én csak szórakoztató műsorokat gyártok, de a gyerek az egy no go zóna”.

Az influenszer szerint

Blikk

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!