Egy igen elgondolkodtató kérdést tettek fel a miniszterelnöknek: kettő vagy négy cent?


A miniszterelnök hétfőn már kitett egy friss videót a már hónapok óta létező TikTok-csatornáján, amiben fiatalok tettek fel neki különböző kérdéseket.

Most egy újabb kérdezz-felelek során a pálinkázás került szóba. Ezt a kérdést tették fel Orbán Viktornak:

Az elgondolkodtató kérdésre a miniszterelnök így válaszolt:

A videóban az is szóba került, hogy Orbán Viktor már nem emlékszik, mikor „csiccsentett be” legutóbb, mert olyan jól sikerült az a nap. A kormány első embere azt is elmondta, hogy egyre tovább tart nála a másnaposság. De szóba került még az Instagram és a citromfagyi is.

@viktor_a_tiktokon Felelsz vagy mersz! #orbánviktor #orbán #viktor #ov #miniszterelnök #fidesz #kdnp #hu #magyarország #budapest #erdély #tusnád #tusnádfürdő #băiletuşnad #bálványosi #nyári #szabad #egyetem #tusványos #felelszvagymersz #kérdeztek #kérdések #válaszol #válaszok #személyesen #tudtad #fiatalok #tiktok #instagram #üzenet #először #2cent #később #4cent #magyar #válogatott #labdarúgás #foci #csapat #világbajnokság #szereplés #hideg #citromos #csoki #fagyi #fagylalt #nyár #macskajaj #becsiccsent #tovább #tart #trending #aktuális #viral #hot #fy #foryou #fyp #foryourpage #nekedbe #follow #like #comment #share #save #2023 #2026 ♬ Funny - Gold-Tiger

(via Blikk.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!