Csütörtökön kormányinfót tartanak, melyen valószínűleg a szerdai kormányülés döntéseiről lesz szó. A miniszterelnök előzetesen röviden jelezte: a családok és a nyugdíjasok védelméről egyeztetnek.


Minden bizonnyal a szerdai kormányülés döntéseit ismertetik a csütörtök délelőtt 10 órakor kezdődő kormányszóvivői sajtótájékoztatón. Orbán Viktor Facebook-oldalán jelezte, hogy a családok és a nyugdíjasok védelméről egyeztetnek.

A Portfolio szerint a család- és munkahelyvédelmi témák mellett több más téma is szóba kerülhet a csütörtök délelőtti kormányinfón, így például a Pénzügyminisztérium kedd este közzétett határozata is, amely szerint

Minden bizonnyal kitérnek majd a múlt hétvégi uniós csúcstalálkozó fejleményeire, illetve arra, hogy Magyarország még mindig nem fér hozzá a kohéziós és helyreállítási forrásokhoz.

Orbán Viktor miniszterelnök előzetesen a Facebook-oldalán jelezte, hogy a családok és a nyugdíjasok védelméről egyeztetnek, így ez biztosan téma lesz a csütörtök délelőtt 10 órakor kezdődő kormányszóvivői sajtótájékoztatón.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!