Egészen messziről, az Egyesült Államokból érkezett a csinos szuvenír. A miniszterelnök Csák János társaságában posztolta.


Finoman szólva nem titok, hogy Orbán Viktor nagy csodálója, talán nem túlzás azt állítani, rajongója Donald Trumpnak. A miniszterelnök a 2020-as elnökválasztáson is a volt üzletember duplázásának szurkolt, azóta pedig trumpista rendezvényen is felszólalt. Mindemellett a volt elnök is többször elismerően nyilatkozott Orbánról. Legutóbb épp néhány napja – igaz, furcsamódon egyszer Törökország vezetőjeként hivatkozva rá.

Orbán Viktor most büszkén posztolt egy képet magáról, amin egy Amerikából érkezett sapkában pózol. A legendássá vált piros színű baseballsapkán Trump neve látható. Orbán a képhez azt írta:

A fotón rajta kívül Csák János kulturális és innovációs miniszter látható. A tárcavezető egyébként szerda este fél 7-kor csatlakozik Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mellé, együtt vezetik majd a szokatlan időpontban kezdődő kormányinfót, aminek pontos témája egyelőre nem ismert.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!