Ha igaz a miniszterelnök állítása, akkor percenként majdnem négy szelfit készít a kampány során. Ember legyen a talpán, aki tudja vele tartani a tempót.


„Csúcssebességgel robog a kampány: 220 szelfi/óra” – írta péntek délelőtti posztjában Orbán Viktor. A miniszterelnök ennek nyomatékosítására, ha nem is több száz fotót, de tizenegy jobban sikerült képet megosztott a Facebookon, plusz zárásképp két ló is az albumba került.

A miniszterelnöki fotókkal azonban van egy kis gond: ezek még véletlenül sem szelfik. A szelfi, vagyis angol nevén selfie ugyanis egy olyan kép, amit a fotón szereplő személy saját magáról készít. Az Orbán által posztolt képek pontos kategóriája inkább az itthon még kevésbé elterjedt wefie (magyarul talán mifi), ami emberek egy csoportját ábrázolja, akik közül az egyik készíti a fotót.

Mindenesetre a kommentelők közül az egyik kiszámolta, hogy ha stimmelnek a miniszterelnöki számok, akkor Orbán Viktor percenként 3,67 szelfit mifin szerepel. A hozzászóló szerint ilyen tempót diktálva „biztosan érdemben el lehetett beszélgetni az alanyokkal”.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!