Orbán Viktor politikai igazgatója nem aggódik az elmúlt napok történései miatt. Ehelyett készülnek az európai parlamenti választásokra.


A kormány több tagját is kellemetlen helyzetbe hozta Magyar Péter vasárnap a Partizánnak adott interjúban. Varga Judit exférje amellett, hogy Rogán Antal távozását követelte és felvetette Tiborcz István vagyonosodását,. Arról is beszélt, milyen jó kapcsolatot ápolt egyes vezető fideszes politikusokkal. „Megvitattunk dolgokat, fiatalabb generációra gondolok, akikkel egy társaság voltunk egy társaság ők még most is, Orbán Balázs, Gulyás Gergely és sokan mások” – mondta több más érdekesség mellett Magyar.

Orbán Balázst szerdán a „Huszárvágás, a konnektivitás magyar stratégiája" című saját könyvének bemutatóján szólította meg a hvg.hu.  A miniszterelnök politikai igazgatója azt mondta, hogy Varga Judit volt férje sosem volt a barátja és közel sem álltak egymáshoz soha. Orbán azt is elmondta, hogy

A politikus szerint már megvan az új listavezető is, aki Varga Judit helyébe lép, a nevét azonban nem árulta el. Orbán szerint a kegyelmi döntésekről a köztársasági elnök dönt, nem tud róla, hogy az egyháznak bármi köze lenne ehhez az ügyhöz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!