A három kiválasztott feladata az lesz, hogy tízórányi videót megnézve új irányzatokat fedezzenek fel a TikTokon.


Óránként 80 fontos, vagyis majdnem 34 ezer forintos fizetésért keres három profi TikTok-nézőt egy influenszer-marketinggel foglalkozó cég, írja a LADbible.

A három nézőtől azt várja a Ubiquitous, hogy segítsenek kiszúrni a feltörekvő trendeket a közösségi videómegosztón. Ehhez mindössze egy dokumentumot kell kitölteni, ahol jegyzetet kell készíteni az ismétlődő irányzatokról.

Az ideális munkavállalótól még csak ehhez hasonló tapasztalatot sem várnak el, viszont arra számítanak, hogy rengetegen fognak jelentkezni a csábító ajánlatra. Amikor legutóbb felvételt hirdettek hasonló szerepkörre, akkor 50 ezren küldték be a pályázatot, de közülük végül csak egyvalakit alkalmaztak: egy diákot, akinek már 75 ezer követője van a közösségi oldalon.

Rosella Cruz akkor elmondta, hogy szinte az egész napját a TikTokon lógva tölti, minden vágya volt, hogy ő is tartalomkészítő legyen. Az álláshirdetésre anyukája hívta fel a figyelmét, mert így legalább pénzt is tudott keresni a napjait kitöltő hobbijával.

A Ubiquitous azután döntött egy újabb, kiszélesített körről, hogy az októberi hirdetés váratlanul nagy siker lett.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!