Órákkal egy bizarr vereség után az UFC középsúlyú ketrecharcosa, Kevin Holland elfogott egy autótolvajt.

Kapcsolódó

Belehalt a brutális KO-ba az MMA-harcos

Augusztus 20-án 19 másodperc alatt ütötték ki egy puszta kezes küzdelemben.

A sportoló a Las Vegas-i Fight Night elnevezésű szombati viadalon indult, ahol Kyle Daukas ellen érdekes vereséget szenvedett: miután összefejeltek, Daukas ledöntötte a lábáról és legyőzte.

A visszajátszások szerint is véletlen balesetről volt szó, de a játékvezetőnek meg kellett volna állítani a játékot, így végül megváltoztatták a végeredményt és nem hirdettek győztest.

Holland sportszerűségére jellemző, hogy később úgy nyilatkozott, ellenfele valóban legyőzte őt.

A 28 éves sportember azonban nem emiatt került be a hírekbe, hanem mert néhány órával később szemtanúja volt egy benzinkúton történt autólopásnak. Követni kezdte a tolvajt, közben felhívta edzőjét, akinek háza felé közeledtek.

Earlier this am, like minutes ago, Kevin Holland apprehended a guy who was in the process of stealing someone's car in his neighborhood, per his coach @cd_powertrain. Chased him down and stayed with him till the cops showed up. https://t.co/KzR9BAe6Mc pic.twitter.com/KkhKAHOPEU

- Ariel Helwani (@arielhelwani) October 4, 2021

Mire a tréner kirohant, már csak azt látta, hogy tanítványa elkapta a rablót, akit a rendőrök kiérkezéséig lefogott.

Good guy Kevin Holland catching bad guys lol pic.twitter.com/kGu5Y7hxLT

- Jason Williams (@jasoneg33) October 4, 2021

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!